Новини про зірок
Подобається

Нереально худа: Анфіса Чехова в купальнику вразила новими формами (ФОТО)

20/09/2016     Автор: admin
Нереально худа: Анфіса Чехова в купальнику вразила новими формами (ФОТО)

Телеведуча Анфіса Чехова продовжує дивувати своїх шанувальників результатами стрімкого схуднення. Знімками вона ділиться в Instagram, передає Корупція.Стар

Перші результати схуднення Анфіса продемонструвала в Португалії, куди літала разом зі своїм чоловіком. Тоді її похвалили за оновлені форми і розкритикували за великий купальник.

На цей раз телеведуча відправилася з сином в Іспанію і для пляжного відпочинку обрала відповідний купальника.

"Ви мені писали під фото з Португалії, що мої купальники стали мені великі! Я пішла і купила новий. Чи не великий тепер? Гей, що скаже мій модний Інста вирок?" – Поцікавилася Анфіса.

На фото видно, що телеведуча виконала чимало роботи над собою, тому що результати схуднення дивують.

"Чудово", "Просто супер", "Погана така", "Дуже добре виглядаєте", "Анфісо, поділіться секретом, як можна худнути так, що б груди залишалася того ж розміру?", "Чудово виглядаєте", "Ви ж завжди завзято писали і говорили, що не піддастеся на всякі новомодні схуднення і не будете, як все. що д ви самі себе то і обманювали? Ох як захотілося бути стрункою і худенькою", "а може це не новомодне схуднення, а просто турбота про здоров'я! Анфіса відмінно виглядаєте! Синій вам йде", "Ні не великий! дуже вам личить!", "Ви прекрасні", – захоплюються підписники.

6_03 1_77