Зіркові скандали
Подобається

Чому Джастін Бібер кинув Софію Річі? (ФОТО, ВІДЕО)

20/09/2016     Автор: Катерина Гук
Чому Джастін Бібер кинув Софію Річі? (ФОТО, ВІДЕО)

Західні ЗМІ обговорюють «гарячу новину»: 22-річний співак і 17-річна модель Софія Річі розлучилися після шести тижнів романтичних відносин… Чому?

На жаль, і ці відносини не протрималися довго! А як все добре починалося! Заради нової коханої Софії артист посварився зі своєю екс-дівчиною Селеною Гомес і навіть закрив свій офіційний акаунт у Инстаграме, передає Корупція.Стар


Про розставання стало відомо від інсайдерів.

Нещодавно молоді люди були нерозлучні і щедро ділилися спільними знімками з фоловерів у Инстаграме. Софія навіть встигла розповісти про свого бойфренда в інтерв'ю журналу Billboard.

biberrichi
«У нас особливі відносини. З Джастіном мені дуже легко спілкуватися», – повідомила вона.

Тим не менш інсайдери стверджують, що Бібер не був готовий до серйозних стосунків.

«Дівчата сходять по ньому з розуму, і він не заспокоюється. Зараз він не готовий до глибоких почуттів», – розповіли інсайдери.

biber1 biber
Заради нової коханої Софії артист посварився зі своєю екс-дівчиною Селеною Гомес і навіть закрив свій офіційний акаунт у Инстаграме

Нагадаємо, причиною розставання Джастіна Бібера та Селени Гомес стали постійні зради співака. У середині серпня колишні закохані посварилися через те, що Джастін розмістив кілька фотографій Софії Річі.


Фанати розкритикували його за це у коментарях. Бібер нахамив їм, як він зазвичай це робить. Селена вилаяла колишнього бойфренда, ставши на бік його шанувальників.