Новини про зірок
Подобається

Максим Галкін показав, як відсвяткували день народження двійнят Гаррі і Лізи (ФОТО)

19/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Максим Галкін показав, як відсвяткували день народження двійнят Гаррі і Лізи (ФОТО)

Вчора свій черговий день Народження відсвяткували зоряні двійнята Гаррі і Ліза Галкіни.

Щасливий батько Максим Галкін також привітав своїх дітей через соціальну мережу і виклав їх фотографії, передає Корупція.Стар

Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна давно стали зірками Instagram. Зазвичай щасливі батьки часто викладають знімки своїх дітей. У день народження малюків новими фотографіями порадував Максим Галкін.

cd1132c64898ec8513152c2626c2dfe1

Знімки юних іменинників зворушили шанувальників. На фото діти піднялися на велосипеди, які їм, очевидно, подарували на день народження. Разом зі щасливими дітьми сфотографувався і Галкін, який радісно посміхався. Знімки він супроводив привітаннями. "Сьогодні, 18 вересня, виповнилося три рочки Єлизаветі і Гаррі Галкіним! Вітаємо! Живіть щасливими, добренькими і розумненькими", — написав задоволений батько.


Шанувальники приєдналися до привітань батька і написали безліч теплих слів на адресу спадкоємців Галкіна і Пугачової. "Діти невимовної краси", "Вітаємо! Дуже раді за вас", "З днем народження ваших прекрасних діток", "Вони чудові діти! З днем народження, ангели", — писали захоплені фоловери.