Новини про зірок
Подобається

«Фатальна жінка»: Колишня дружина Сергія Безрукова в шкіряних ботфортах вразила оточуючих (ФОТО)

19/09/2016     Автор: Катерина Гук
«Фатальна жінка»: Колишня дружина Сергія Безрукова в шкіряних ботфортах вразила оточуючих (ФОТО)

Ірина Безрукова не припиняє дивувати публіку новими образами.

Актриса після розлучення зі знаменитим чоловіком, що зрадив її і пішов від неї в той момент, коли вона втратила єдиного сина, розцвіла, передає Корупція.Стар

Неодноразово колеги і шанувальники Ірини відзначали, що вона останнім часом прямо-таки світиться. Багато списують це явище на таємний роман Безрукової, про який вона не бажає нічого розповідати. 

1474288275_bezrukova

Фанати ж актриси впевнені, що Ірина елементарно стежить за собою і не дозволяє собі розслаблятися. Тому у своєму віці вона виглядає на кілька десятків років молодшим.

Ірина Безрукова поділилася новим знімком в Інстаграмі, після чого стрічка коментарів під ним заповнилася вщерть компліментами і віртуальними оваціями. Інтернет-користувачі прийшли в захват, побачивши екс-дружину Сергія Безрукова в шкіряних ботфортах і з червоною помадою на вустах. Вийшов такий своєрідний образ, який найбільше характерний "фатальним" жінкам.


Чарівна актриса і неймовірно красива, молода, приваблива жінка Ірина Безрукова захопила тих, хто підписаний на її аккаунт у соціальній мережі. Її фото зібрало кілька тисяч лайків і це ще не межа, а від компліментів їй і зовсім не відбитися.