Новини про зірок
Подобається

58-річний Алек Болдуін забрав дружину з пологового будинку (ПЕРШІ ФОТО І ВІДЕО)

19/09/2016     Автор: Катерина Гук
58-річний Алек Болдуін забрав дружину з пологового будинку (ПЕРШІ ФОТО І ВІДЕО)

Дружина 58-річного актора Алека Болдуіна Хіларі Болдуін з новонародженим малюком вирушила додому і вже почала відновлювати фігуру.

Stretching out my back and shoulders and working my legs! 5 sets #366daysoflivingclearly #hilarialcm

Видео опубликовано Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)


У клініці Хіларі пробула 4 дні і на 5-й Алек Болдуін забрав дружину і сина додому, де їх з нетерпінням чекали двоє старшеньких – 4-річна Кармен і 1,5-річний Рафаель, передає Корупція.Стар

boldw-al
Малюк, який з'явився на світ кілька днів тому, вже солодко спить у власному ліжечку, а мама не перестає милуватися і ділитися милими знімками в Інстаграмі. Хіларі не ховає личко хлопчика, як не приховувала свою вагітність і старших діток.

boldwfami

Підписники прийшли в повний захват від «Ангела Лео», що тут же і висловили в коментарях: «О боже, він дуууже YUMMY !!! Вітаємо вас, це чарівний подарунок!», «Він просто прекрасний! Я думаю, що його волосся потемніють, і стануть такими як у вас!», «Гарний малюк!!! Просто копія його брата і сестри !!! Благословення для всіх !!».

boldwin-hand
Показав смішне і дуже зворушливе фото тато маленького Лео — Алек Болдуін в Instagram виклав знімок власної руки, на якій видно відбиток ніжки його сина. Оригінальний і нестандартний спосіб показати, наскільки вони маленькі – актор є актор

boldw-sons

Кармен і Рафаель вже встигли познайомитися з молодшим братиком, поки він з мамою ще перебував у лікарні. Дівчинка, як справжня старша сестра, потримала Лео на ручках, правда Рафаель спробував вийняти з маленького очі, тому їх знайомство відклали до будинку. Півтора рочки це ще занадто мало, щоб розуміти, хто такий молодший брат, але Хіларі все ж поклала малюка на коліна Рафаеля і навіть встигла сфотографувати. Хлопчики дійсно здорово схожі між собою.

leo-bolduin
Як відомо, Хіларі Болдуін дуже серйозно займається йогою, фітнесом, свої вправи вона не припиняла і під час вагітності, практично до самих пологів. На четвертий день після пологів вона повернулася до фітнесу та йоги. Показала молода мама фото своїх вправ з вантажем і відео, як вона приводить в порядок м'язи.


На відео Хіларі продемонструвала вправи для спини і рук, чим викликала деякі побоювання за її здоров'я у підписників.