Новини про зірок
Подобається

Ексклюзив: зірка серіалу «Кухня» вперше показала доньку (ФОТО)

18/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ексклюзив: зірка серіалу «Кухня» вперше показала доньку (ФОТО)

37-річна актриса Олена Подкамінська разом з п'ятирічною донькою Поліною відправилися на невеликі канікули в Осетію, передає Корупція.Стар 

Днями Олена опублікувала в своєму Instagram колаж зі знімків, на яких відображено, як вони з донькою проводять час відпочинку. «Гірські пригоди, або Кавказькі полонянки!» — підписала фото актриса.

Горные приключения, или Кавказские пленницы #ДолинаСолнца

A photo posted by Елена Подкаминская (@podkaminskaya_official) on

Мама з донькою цілими днями перебувають на свіжому повітрі: грають в бадмінтон, збирають квіти, стрибають зі скакалкою … Зірка серіалу «Кухня» не раз зізнавалася в інтерв'ю, що через свого щільного робочого графіка вона не може проводити з дитиною стільки часу, скільки їй хочеться.

Цветочек и букет #утро #долинасолнца

A photo posted by Елена Подкаминская (@podkaminskaya_official) on

«Між нами з Поліною колосальна близькість, теплота і любов. Але мені ніяк не вдається правильно розподілити сили, щоб бувати з дочкою частіше. Знаю, що більше потрібна Поліні, і незадоволена тим, як складається моє життя, що не дозволяє викорінити дефіцит спілкування », — сказала вона в інтерв'ю .

Нагадаємо, що восени минулого року Олена розлучилася з батьком дівчинки — чоловіком, бізнесменом Олександром Пляцевой. Колишнє подружжя зуміли зберегти дружні відносини.