Теле-діва Світлана Вольнова вразила кардинальною зміною іміджу (ФОТО)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Теле-діва Світлана Вольнова вразила кардинальною зміною іміджу (ФОТО)

Екстравагантна теле-діва зважилася на сміливий крок у зміні власної зовнішності.

Світлана Вольнова ніколи не з'являлася на публіці в непривабливому вигляді. Ця жінка є медійним обличчям, тому їй обов'язково потрібно виглядати на всі 100%, передає Корупція.Стар

Стиль Світлани можна з упевненістю назвати самим що ні на є елегантним, вона кожен раз захоплює оточуючих, вибираючи тільки брендові модні наряди.

На цей раз Світлана Вольнова взяла участь у новій фотосесії, спеціально для якої їй довелося підстригтися і перефарбуватися з блондинки в практично «Мальвіну».

w460-35-8

Ще до свого сміливого перевтілення теле-діва написала в Інстаграмі: «Ой… Я боюся, але роблю! О 21.00 виставлю фото з результатом зеленого волосся!». Як і обіцяла, Вольнова поділилася фотографіями з її новою зачіскою, правда, волосся вийшло не зеленим, а більш блакитним, хоча, світло може спотворювати справжню картину.

Підписники Світлани визнали, що в якому б образі вона не з'явилася перед ними, її зовнішній вигляд вражає і заслуговує, як мінімум, лайків. Дійсно, новий колір волосся на особі Вольнової, бути може, вона не буде його змивати і якийсь час походить в образі елегантної «Мальвіни».