Новини про зірок
Подобається

Небувалі розкоші: українці приголомшені київською квартирою Джамали (ФОТО)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Небувалі розкоші: українці приголомшені київською квартирою Джамали (ФОТО)

 

Тріумфаторка "Євробачення 2016" Джамала розмірковує про ремонт у київській квартирі та неймовірно переймається відсутністю можливості провідати хворого дідуся в Криму, передає Корупція.Стар

Артистка зізналася, що ще сім років тому поставила собі за мету мати власне житло в столиці. "Я про це давно вже мріяла. Коли я винаймала цю квартиру, в якій я зараз живу, сім років тому, я сказала її власниці, що звідси я поїду тільки у свою квартиру. Вже можна було, можливо, поміняти місце, тому що десь протікає, немає бойлера і я мучаюся без гарячої води. В мене немає світла іноді. Але я собі сказала, що поїду з цієї квартири тільки в свою", — зазначила зірка.

Наразі зірка вже відвідала нове житло, втім святкувати новосілля там ще дуже зарано. "Я вже була всередині. Вона має білі стіни, іноді – рівні стіни. Але така світла, добра квартира", — каже виконавиця. Новоспечена киянка поділилася міркуваннями про ремонт у власному помешканні.

"Я люблю мінімалізм: сірі стіни, простір, який я собі визволю від тих хазяйських диванів, які я не могла викинути, якихось штор. Усе таке я не люблю, люблю усе просте. Щоб мені було комфортно там писати музику. Можливо, зроблю собі якусь кімнату для цього. Можливо, вона потім перебудується в якусь дитячу, я не знаю, але так мені хочеться", — зізнається артистка.

Родичі Джамали досі живуть в окупованому Криму. Співачку дуже бентежить неможливість навіть провідати хворого дідуся. Втім, зірка вже запланувала перевезти рідних то столиці. "Зараз просто дуже важкий стан дідуся, не знаю, як це зробити. Але я б дуже хотіла, щоб з часом вони переїхали до Києва. Елементарно, я не можу поїхати провідати дідуся, який зараз дуже хворіє. Це важко", — ділиться народна артистка України.