Новини про зірок
Подобається

Ліндсі Лохан зірвала зйомки ток-шоу Андрія Малахова (фото)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ліндсі Лохан зірвала зйомки ток-шоу Андрія Малахова (фото)

Ліндсі Лохан після довгих умовлянь погодилася розповісти про роман з Єгором Тарабасовим

Відома голлівудська актриса Ліндсі Лохан після довгих умовлянь прилетіла в Москву на зйомки ток-шоу Андрія Малахова під назвою "Пусть говорят", повідомляє Корупція.Стар

14240943_1766965480259857_939452591_n

Так, актриса погодилася розповісти про роман з сином російського бізнесмена Єгором Тарабасовим. Вчора, 16 вересня, в обід вона повинна була приїхати на запис програми, де гості були готові обговорювати її скандальну історію кохання. Однак, як розповів "КП" один з постояльців готелю, Лохан покинула її стіни пізно ввечері. До цього до неї в номер постійно носили воду і активоване вугілля.

Андрій Малахов особисто приїхав до неї в готель, але навіть чарівність і дар переконання Малахова довгий час не могли привести актрису до тями. Виспавшись, після обіду вона все ж пустила до себе гримерів. Потім у неї знову трапилася незрозуміла істерика і Ліндсі Лохан вирішила просто не їхати на зйомки, пояснивши це телефонним дзвінком Тарабасова, який заборонив їй давати інтерв'ю.

До слова, сьогодні сама актриса у своєму мікроблозі опублікувала фото з Малаховим, що говорить про те, що складні зйомки все-таки відбулися.