Новини про зірок
Подобається

І як йому це вдається? Микола Басков стрімко худне (ФОТО)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
І як йому це вдається? Микола Басков стрімко худне (ФОТО)

Великий друг Філіпа Кіркорова співак Микола Басков вирішив наслідувати приклад поп-короля російської естради. 


Відомо, що Філіп Кіркоров схуд на 20 кг, готуючись до туру "Я". Миколі Баскову не подобається бути на других ролях і він активно зайнявся тілом, передає Корупція.Стар

Не секрет, що після зауваження Алли Пугачової Філіп Кіркоров зайнявся своєю фігурою, приурочивши всі дії шоу "Я". Завдяки тренуванням і дієті, він скинув більше 20 кг. Його приклад надихнув іншого відомого артиста на схуднення. Тепер стрімко втрачає вагу Микола Басков.

Вже в жовтні Микола Басков відправиться в тур "Гра". Паралельно з репетиціями співак працює над фігурою, щоб спеціально зшиті дорогі костюми сиділи ідеально. Днями артист на своїй сторінці в Instagram опублікував знімок із спортзалу, який жартома підписав:

1474112963_14280543_1095454613870396_858765756_n

"О спорт — ти Життя !!! Досить жерти!! Ніхто не підкаже , коли конкурс Містер Всесвіт? Скільки в мене є часу на підготовку?"

Звісно, це був жарт, але те, що у Баскова великі плани по схудненню, розповіла прес-секретар співака Марина Наумова.

Микола серйозно зайнявся спортом, регулярно ходить в спортзал, в його побутовому гастрольному райдері з'явилося нова умова для організаторів концертів – неодмінна наявність у готелі тренажерів. У Москві з Миколою для більшої ефективності спортом займається персональний тренер. Крім того, рік тому артист відмовився від м'яса, зате налягає на морепродукти. В результаті всього цього він вже схуд на вісім кілограмів і продовжує втрачати вагу, прагнучи до ідеалу.


Погодьтеся, результати вражаючі. Знаючи артиста, можна сміливо очікувати, що він розкриє всі секрети по своєму схудненню.