Новини про зірок
Подобається

До ювілею Єлизавети ІІ на показ виставили її найкращі сукні (фото)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
До ювілею Єлизавети ІІ на показ виставили її найкращі сукні (фото)

Виставка одягу королеви Великобританії Єлизавети ІІ готується у Віндзорському замку до її 90-річного ювілея.

Весільне вбрання, церемоніальний одяг, дитячі костюми входять до виставки, яка називається A Reign: 90 Years Of Style From The Queen's Wardrobe, повідомляє Корупція.Стар

723455_1_w_570 723455_2_w_1000 723455_3_w_1000 723455_4_w_1000 723455_5_w_1000 723455_6_w_1000

Серед одягу вбрання, яке одягали підлітками принцеса Єлизавета та її сестра Маргарет, коли були підлітками. Дівчата грали у виставі "Аладін", Єлизавета була у кремових шовкових панталонах та рожево-білому топі і грала чоловічу роль, а Маргарет виконувала роль принцеси у червоній сукні з золотим китайським жакетом.

На виставці, до речі, покажуть єдиний капелюх, який одягала королева для їзди верхи, який потім змінила на стильні хустки, які одягає під час кінних прогулянок у Windsor Great Park.

"Катання на конях це ключ до особистого життя королеви. Адже крім офіційних суконь, ми вперше бачимо її форму для їзди верхи", — говорить куратор виставки Каролін де Гато.

Також на виставці є вбрання, в якому королева була на весіллі своїх дітей

"Це був перший раз, один з рідкісних випадків, коли королева одягала сукню, яку б назвали "писком моди", — сказала куратор про вбрання Єлизавети, в якому вона була на весіллі Графа і графині Весекських, Едварда і Софі.

Місце проведення виставки обрали не випадково.

"Віндзорський замок дуже важливий для королеви, тому що вона проводить тут вихідні. Говорять, що Лондон — це офіс, а Віндзор — дім. Тут більш розслаблена атмосфера. Вона може бути вдома, може кататися на авто чи конях, все що вона любить робити, у вас є можливість побачити гламурний бік, вечірні сукні, офіційне вбрання, дитяче вбрання, повсякденне. Це дещо біографічно, виставка показує різні аспекти життя у Віндзорі", — говорить куратор.