Зіркові скандали
Подобається

Альона Водонаєва влаштувала скандал з нянею свого сина через… мобільний телефон (ФОТО)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Альона Водонаєва влаштувала скандал з нянею свого сина через… мобільний телефон (ФОТО)

Альона Водонаєва опинилася в епіцентрі скандалу, пов'язаного з нянею її шестирічного сина — Богдана. 

Як повідомила зірка, помічниця безповоротно зіпсувала одну з найцінніших речей у її житті — мобільний телефон, передає Корупція.Стар

Телеведуча опинилася обурена безвідповідальністю найнятого персоналу.

n

«Тільки що моя няня, втопила мій телефон у відрі з гарячою водою. Це жах! Там все! Всі контакти, фотографії. Всі фотографії! Всі фотографії! Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Барселона, Таїланд, Амстердам. 10 тисяч фотографій Богдана, в тому числі і з подорожей: Швейцарія, Франція, Туреччина. Всі контакти, замітки, де я пишу свої думки, повідомлення в ось сап. Все пішло у відро… Я така зла, слів немає. Я як дебіл, кажу їй нескінченно одне і те ж: перевіряти наші з Бо кишені, перш ніж нести щось в прання і не забувати на ніч прибирати їжу в холодильник. Невже це так складно запам'ятати?! Особливо коли в тебе величезна зарплата, живеш на всьому готовому (я оплачую всі! аж до жіночих потреб), своя окрема, гарна кімната і особистий водій, якого я ще у вересні 15 взяла для неї і Богдана. Плюс з початку вересня цього року, у сина гувернантка — викладач, що проводить з Бо весь час після садка: уроки, поїздки на спортивні секції. На няні тільки домашнє господарство і побутові історії. Тобто, живи не хочу! Тільки кишені перевіряй і не тупі. Я в сказі просто!» — поскаржилася Олена.


Трохи пізніше з'ясувалося, що, зі слів Водонаєвої, няня її ще й обдурила. Вона, як виявилося, не просто втопила телефон у відрі, а випадково закинула його в пральну машину. Це ще більше розлютило колишню зірку «Дому-2». Олена вирішила попросити поради у її прихильників про те, як їй зараз варто вчинити. 

На розгляд було винесено кілька варіантів. Водонаєва коливалася між тим, щоб зі скандалом звільнити няню або змусити її виплачувати вартість нового телефону, який, за словами зірки, обійшовся їй в 150 тисяч рублів.