Новини про зірок
Подобається

Жанна Бадоєва засліпила своєю фігурою у прозорому наряді (ФОТО)

16/09/2016     Автор: Яна Романська
Жанна Бадоєва засліпила своєю фігурою у прозорому наряді (ФОТО)

Екс-дружина Алана Бадоєва продемонструвала витончену фігуру.

Незважаючи на зрілий вік, Жанна з кожним роком стає все кращою і виглядає молодше за свої роки. Телеведуча вже кілька років живе в Італії зі своїм чоловіком і дітьми, але працювати на російському і українському телебаченні вона не перестала, та й фанатів з України і Росії у неї не поменшало, передає Корупція.Стар

Бадоєва регулярно викладає в Інстаграм свіжі фотографії, зроблені під час зйомок або ж просто так для особистого архіву. На цей раз теле-зірка показала знімок, яким вона захопила своїх фанатів. На фото Жанна Бадоєва відображена в джинсових шортиках, вигідно підкреслюють її стрункі ніжки, а також у білій напівпрозорій туніці. Фотографія зібрала понад 28 тисяч лайків всього за одну ніч і це ще не кінець, інтернет-користувачі продовжують активно натискати на серце під цим знімком.

Підписники Жанни Бадоєвої засліплені її красою, багато хто дивується, як їй вдається підтримувати себе в такій чудовій формі і не старіти. Причому, телеведуча молода не тільки зовні, а й душею, її позитивному настрою можна тільки позаздрити.

1474011639_badoeva