Зірка тижня
Подобається

Свято в королівській родині: принц Гаррі святкує свій день народження (фото)

15/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Свято в королівській родині: принц Гаррі святкує свій день народження (фото)

Цікаві факти з життя принца Гаррі

Принц Генрі Уельський 15 вересня відзначає свій день народження. Онук королеви Великобританії принц Гаррі є спадкоємцем престолу. Правда, він п'ятий у черзі спадкоємців престолу Сполученого королівства. Спадкоємцю виповнюється 32 роки, повідомляє Корупція.Стар

Prince Harry Visits Flood Hit Lancashire

На честь дня народження Миколи Гнатюка наша редакція підготувала для тебе ще 5 фактів з його життя:

  1. Принцеса Діана, покійна мама принца Гаррі, наполягла, щоб її діти обов'язково навчалися з однолітками. Тому Гаррі і його старший брат ходили і в садок, і в школу, як всі звичайні діти. Хоча навчальні установи не можна назвати звичайними.
  2. ЗМІ завжди стежать за королівською родиною. І в 17 років принц Гаррі завоював у британських ЗМІ репутацію "шаленої дитини", а все через вживання марихуани (як стверджують ЗМІ) і спиртних напоїв.
  3. В Африці, куди він поїхав на кілька місяців в перерві між навчанням, принц Гаррі зняв документальний фільм "The Forgotten Kingdom: Prince Harry in Lesotho". Головною метою фільму було розповісти про важке життя сиріт держави Лесото.
  4. У 2011 році в лондонському офісі всесвітньої брокерської фірми BGC Partners принц Гаррі побув брокером, і досить успішно. Він встановив світовий рекорд, закривши найбільшу угоду в ході щорічних благодійних торгів на 18 мільярдів євро.
  5. Принц Гаррі – найпривабливіший холостяк світу. Він очолив рейтинг найпривабливіших неодружених 2015 року. І у нього є всі шанси стати лідером цього списку і в 2016 році.