Новини про зірок
Подобається

Дмитро Комаров покаже, як шукав з рятувальниками літак, який розбився в Гімалаях (фото)

15/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дмитро Комаров покаже, як шукав з рятувальниками літак, який розбився в Гімалаях (фото)

На шляху до закритого королівству Мустанг мандрівник Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв зіткнулися з непередбаченими обставинами, які кардинально змінили подальший хід експедиції, повідомляє Корупція.Стар

У Гімалаях розбився літак, який слідував за маршрутом Покхара-Джомсом. Дмитро згадує:

"Коли ми почули цю новину, то по тілу пробігли мурашки. Ми повинні були летіти саме цим рейсом і дивом не опинилися в літаку. В останній момент вирішили їхати на джипі, хоча це значно дорожче і займає більше часу".

723260_2_w_590

Команда проекту в числі перших потрапила на місце авіакатастрофи і зробила унікальний репортаж, який телеглядачі побачать вже сьогодні у другому випуску восьмого сезону екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт". Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв стали не просто журналістами-спостерігачами, а учасниками рятувальної операції високо в горах. Разом з військовими вони вирушили на пошуки уламків літака і чорного ящика.

"Дивлячись на весь цей кошмар, розумієш, що все, що ми називаємо проблемами — насправді зовсім ними не є. Економічна ситуація, курс долара, складнощі на роботі — все це — такі дрібниці! Найголовніше — це життя", — сказав Дмитро Комаров з місця катастрофи.

Унікальні кадри з місця події, а також ризиковані ситуації, які підстерігали команду проекту під час пошуків зниклого літака, телеглядачі "1+1" побачать вже сьогодні о 22.00 у другому випуску екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт-8".