Новини про зірок
Подобається

Чому Майкл Дуглас відмовився оплачувати рахунки хворої сестри (фото)

15/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Чому Майкл Дуглас відмовився оплачувати рахунки хворої сестри (фото)

Актор відмовився допомогти кузині

Цілих дев'ять місяців чекала двоюрідна сестра Майкла Дугласа Террі Даніген, який володіє трьохсотмільйонним статком, фінансової допомоги. Голлівудський актор, який поборов рак горла, відмовився допомогти кузині побороти рак легенів. Все, що зміг зробити відомий артист, це відправити 2,5 тисячі доларів на десятий місяць хвороби сестри, повідомляє Корупція.Стар

xw_1009382

"Не було ніякої записки, ні дзвінка, ні слова підтримки. Це було так принизливо. Майкл володіє таким багатством, і це було все, що він міг зробити для хворої кузини?" – Сказала 63-річна племінниця Кірка Дугласа. Про свою хворобу жінка дізналася в листопаді 2015 року та одразу ж звернулася до знаменитого брата, але він ніяк не відреагував. Величезні рахунки за лікування довелося оплачувати всієї сім'ї і навіть друзям хворої.

Через два місяці вона знову спробувала зв'язатися з Майклом. Террі завжди була близька з Майклом. Серед членів великої родини вони завжди виділялися міцною дружбою. Так було до весілля Майкла і Кетрін Зети-Джонс в 2000 році. Тоді Террі випадково наступила на весільну сукню нареченої. "Кетрін неймовірно розсердилася", – сказав цивільний чоловік Террі. Після весілля Майкл перестав спілкуватися з сім'єю. "Сім'я думала, що Майкл, який сам ледь не помер від раку горла, матиме більше співчуття. Як же він живе з собою?" – Коментують родичі Дугласа.