Новини про зірок
Подобається

Відверто: Віра Брежнєва вперше розповіла про інтим з Костянтином Меладзе (ФОТО)

14/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Відверто: Віра Брежнєва вперше розповіла про інтим з Костянтином Меладзе (ФОТО)

Скоро співачка Віра Брежнєва та продюсер Костянтин Меладзе відзначать перший рік спільного життя. Подружжя таємно одружилися в жовтні минулого року на італійському курорті Форте-дей-Мармі неподалік від Тоскани. Про свої стосунки вони розповідають вкрай рідко. Лише через майже півроку після реєстрації шлюбу Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва перестали ховатися і під час передачі "Сьогодні ввечері" офіційно оголосили про шлюб, передає Корупція.Стар

У всіх починаннях Брежнєву підтримує чоловік:

"Він безумовний авторитет для мене. У нього є досвід, мудрість, професіоналізм, його думка я часом приймаю без застережень. У всьому, що стосується роботи, йому я довіряю абсолютно, що називається, можу йти з закритими очима. Здається, це дуже природно – завжди залишатися жінкою – я слухаю і слухаю", – зазначила Віра.

Багато шанувальників Брежнєвої вважають, що пісня і кліп "Номер 1" були присвячені саме Костянтину. Однак співачка називає все це вигадками. За словами артистки, коли вона знімалася у відео на цю композицію, вся команда дуже переживала, коли вона сіла за кермо бульдозера.

"Єдиний, хто був в мені абсолютно впевнений тоді, це Костянтин. Він знає, наскільки я відповідальна і організована. Крім того, у мене вже дванадцять років водіння – це чималий стаж", – поділилася враженнями Брежнєва.


Незважаючи на те, що Брежнєва ніколи не показує спільні кадри з чоловіком в соціальних мережах, вона зізнається, що щаслива. "Іноді потрібно побути з тими, кого любиш, хто любить тебе, і твій внутрішній простір наповнюється відразу ж", – розповіла співачка.