Віталій Козловський та Раміна Есхакзай захопили стильними образами (ФОТО)

13/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Віталій Козловський та Раміна Есхакзай захопили стильними образами (ФОТО)

Співак і його дівчина поділилися новими фотографіями у себе на сторінках в Інстаграмі.

Віталій Козловський разом з Раміною Есхакзай був запрошений на День народження, що проходив у казино, передає Корупція.Стар

Співак був одягнений в чорний костюм і білу сорочку, а метелик лише доповнив його бездоганний розкішний вигляд. Раміна ж вибрала для виходу в світ довгу сукню смарагдового відтінку і виглядала в ньому карколомно. Разом вони виглядали на цьому вечорі, як справжні голлівудські зірки. На своїх сторінках у соціальній мережі Віталій та Раміна показали нові фото, зібрали величезну кількість лайків.

w460-5-23

Публіка не змогла пройти повз цих фотографій, тому кількість коментарів з компліментами на адресу просто зашкалює. Ось, що пишуть фолловери Козловського і Эсхакзай: «Красені! Круті! Будьте щасливі!», «Ви дуже гарна пара!», «Раміна, Голлівуд відпочиває. Молодці! Приємно дивитися на щастя людей! Та й плаття бомба, колір і фасон шикарний!» і велика частина відгуків наповнена таким же захопленням.

Багато шанувальники Віталія Козловського впевнені в тому, що його відносини з Раминой складуться вдало і в найближчому майбутньому відбудеться весілля, але є й ті, хто не вірить в їхній роман.