Новини про зірок
Подобається

У телешоу «Орел і решка. Навколо світу» – новий ведучий (ФОТО)

13/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
У телешоу «Орел і решка. Навколо світу» – новий ведучий (ФОТО)


Вже в цю неділю українські телеглядачі нарешті зможуть познайомитися з новим ведучим тревел-шоу "Орел і решка. Кругосвітка" Петром Романовим, який замінив Лесю Никитюк. 

11 вересня в 10:00 на телеканалі "Інтер" вийде перший випуск проекту з його участю, передає Корупція.Стар

Петро Романів про подорожі: всі мої відпустки складалися з пасивного пляжного відпочинку. Я вкрай рідко вибирався на екскурсії, щоб подивитися визначні пам'ятки. "Кругосвітка" для мене — величезний життєвий досвід. Я ніколи навіть не мріяв про кругосвітню подорож. Мені таке складно було уявити! Зате мій батько — мандрівник зі стажем. Він шалено пишався, що я вирушив у навколосвітню подорож, казав мені: "Якщо я в своєму віці витримав півтора місяця на плоту у відкритому океані, то і ти витримаєш випробування". Коли батько мене в чомусь наставляє, підбадьорює, як-то відразу стає легше, і я перестаю нити. Знаєте, я жахливий скиглій, який любить себе жаліти, у мене це дуже добре виходить (сміється). Коли якісь некомфортні умови і мені важко себе пересилити, я відразу згадую випробування, які проходив батько. Наприклад, арктичний марафон: він з командою пройшов на лижах 180 км практично без сну та їжі".

 

Про команду: "Хлопці дуже тепло мене прийняли, підтримували, опікали, допомагали. На таких складних зйомках підтримка дуже важлива. З співведучою Регіною Тодоренко ми дуже здружилися. Вона підказувала мені якісь моменти, десь виправляла. Але при цьому залишалася доброзичливою, спокійно, доброю, чуйною. Я дивуюся її життєвої енергії! Не уявляю, як така тендітна дівчина все це витримує".
 

wkr1v 99-146 88-159 77-176 66-183 55-239 44-311 33-367 22-683