Новини про зірок
Подобається

Стало відомо чому Святослав Вакарчук вже більше 15 років приховує свою дружину (ФОТО)

12/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Стало відомо чому Святослав Вакарчук вже більше 15 років приховує свою дружину (ФОТО)

"Святослав Вакарчук одружився на Лялі Фонарьовій, після 15 років стосунків" – така новина розбурхала український шоу бізнес на початку квітня. Про весілля пари повідомив учасник колективу "Океан Ельзи" Мілош Єліч на своїй сторінці в соцмережі, передає Корупція.Стар


"Вітаю Святослава і Лялю з радісною подією в їх житті! Нещодавно у Львові відбулося скромне весілля. Бажаю молодятам щастя" – написав Мілош. Але ця заява виявилася жартом. Режисер і близький друг Святослава Віктор Придувалов спростував новину про весілля, розповівши, що Вакарчук дуже розсердився за втручання журналістів в його особисте життя. "Святослав був дуже розгніваний, оскільки було порушене його особисте життя, він через це психує" – розповів Придувалов.

258725_1

9 червня 2004 Юрій Хусточка та Дмитро Шуров оголосили про те, що йдуть з групи, оскільки вирішили заснувати окремий музичний проект спільно з Луї Франком. Святослав Вакарчук після цього поїхав додому у Львів до батьків і місяць ні з ким не розмовляв, в цей час він написав пісню "Дякую!". Запис цієї пісні став для Хусточки та Шурова останнім.

"Все розсипалося, як картковий будиночок, після чого я зрозумів, що в першу чергу потрібно взаємодіяти музично, а потім вже особисті стосунки. Це дуже допомагає" – прокоментував Вакарчук.

Що стосується особистого життя, то за 15 років відносин з Лялею Фонарьовою Святослав жодного разу не давав офіційного інтерв'ю. Пара не виходить разом у світ. Тільки одного разу Ляля засвітилася в кліпі "Холодно" групи "Океан Ельзи". "Ляля була спочатку не згодна на зйомки, але я її переконав, саме її я побачив у цьому епізоді" – зізнався режисер Віктор Придувалов.

258725_2

Романтичні почуття музиканта і модного стиліста зародилися під час першого приїзду Святослава до Києва. Спочатку Вакарчук був клієнтом Лялі – вона була його перукарем, ну а з часом музикант вирішив відвоювати її у чоловіка – іменитого дизайнера Володимира Тарасюка.

У Лялі Фонарьової є дитина – 20-річна Діана, яку виховував і Святослав. Як каже Вакарчук, про власних дітей він думає і хотів би сина. На запитання стосовно весілля, Святослав відповідає так: "У мене є сім'я, а все інше дізнаєтеся з моїх пісень" – говорить музикант.