Новини про зірок
Подобається

Наталка Карпа і Титановий Джексон оголосили про швидке одруження (ФОТО, ВІДЕО)

12/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Наталка Карпа і Титановий Джексон оголосили про швидке одруження (ФОТО, ВІДЕО)

Дуже швидко розвиваються стосунки в одній з найромантичніших пар: бійця АТО Євгена Терехова, відомого, як Титановий Джексон і української співачки Наталки Карпи. 

Кілька місяців тому Євген зробив Наталі пропозицію, і тепер шанувальники її творчості чекають з нетерпінням весілля, передає Корупція.Стар

І ось, нарешті, співачка зізналася, що у вересні вона виходить заміж.

321431-02560fffcd178d0a890c2d79759155c0
— Мене всі питають, чи буде щось незвичайне, адже це весілля Наталії Карпи і Титанового Джексона. Я лише відповідаю: у мене навіть звичного не було, тому хочу таку весілля, як у всіх щасливих людей — з білою сукнею, першим танцем і галасливими друзями, які будуть разом з нами святкувати всю ніч. До організації весілля підійшли творчо, оскільки історія нашої любові почалася саме в новорічну ніч. Тому вирішили відтворити магію цієї особливої ночі, яка буде стилістично відображена у багатьох декораціях нашого свята. Крім того, ми з різних частин України, але нас об'єднала любов. Схід і Захід разом! Цю ідею ми перенесли в наш родинний герб, який у формі логотипу розробила для нас художниця Леся Квик. У мене буде дві сукні. Перша — це етно-сукня від дизайнера Мальви Чернишової. Друге — весільне від дизайнера Каті Кароль. Люблю українських дизайнерів", — сказала Наталія Карпа.