Новини про зірок
Подобається

Данило Козловський придбав для дівчини елітне житло з видом на Червону площу (ФОТО)

12/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Данило Козловський придбав для дівчини елітне житло з видом на Червону площу (ФОТО)

Російський актор Данило Козловський придбав для своєї дівчини, моделі і режисера, 32-річної Ольги Зуєвої, нерухомість в центрі Москви.

Квартира знаходиться неподалік від Червоної площі, в елітному районі російської столиці, передає Корупція.Стар

Познайомившись через спільних друзів, Ольга і Данила регулярно літали один до одного, так як жили в різних містах. Коли відносини стали набирати обертів, Козловський умовляв дівчину перебратися ближче. Ольга жила в Москві, вчилася на режисера, а Данило приїжджав до неї з Пітера.

300x200_422087

"Оскільки у Козловського всі більше роботи в Москві, він зважився остаточно влаштуватися тут. Зняв квартиру на Тверській, недалеко від Червоної площі. Підвернувся відмінний варіант: власник нерухомості живе за кордоном, він нещодавно купив ці апартаменти для здачі в оренду" , – розповідає колега артиста по МДТ Антон.

600x400_0xc0a8399a_1030643301473670279

Сусіди швидко дізналися, хто живе в 16-му під'їзді. "Спочатку ми не побачили дівчину Козловського, а почули її, – сміється мешканка будинку Олена. – Вона годинами голосно виспівує. Ходить в чорних окулярах і постійно озирається – чи не стежить хто за нею".

Артист і його подруга швидко влаштувалися на новому місці, у них навіть з'явилися улюблені заклади. Мало не щовечора вони бувають у ресторані "Хліб і вино".

"Данила зазвичай приходить першим, – розповів офіціант Антон. – Коли Ольга з'являється, він замовляє: "найдорожче червоне вино, будь ласка!" Особливо їй подобається італійське по 6300 рублів за пляшку. Ми між собою жартуємо, що вони нічого не їдять, а тільки п'ють. Зрідка Данило бере на закуску намазки з курячого паштету з гарячими тостами".

Крім того, Данилу регулярно бачать у місцевої кондитерської "У Палича". Там він купує торт "Прага". "Козловський бував у нас з дівчиною, а останнім часом снідає в самоті, – розповідає менеджер "Брауні кафе" Варвара. – Бере подвійний еспресо і яйця пашот або Бенедикт".

Справа в тому, що Зуєва полетіла в рідній Владивосток, де знімає свій перший повний метр "На районі". Коханого вона теж брала з собою, але буквально на кілька днів. Зірка "ДухLеss" грає головну роль, однак він швидко повернувся в столицю – справи не чекають.