Новини про зірок
Подобається

Принца Гаррі назвали найчарівнішим (фото)

10/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Принца Гаррі назвали найчарівнішим (фото)

Принца Гаррі визнали найгарячішим принцем у світі.

Старший брат Гаррі, Вільям, посів дев'яте місце, повідомляє Корупція.Стар

На четвертому місці Хамдан бін Мохаммед аль Мактоум принц Дубаїв, він пише вірші під псевдонімом Фацца. П'ятим йде принц Фелікс, який говорить сьомами мовами і одружений з науковцем Клер Ледмахер. На шостому місці принц Ліхтеншейна Венсцеслаус, який зустрічався з моделлю Адріаною Лімою. Король Іспанії Філіп IV лише на 7 місці. На 8 місці принц Амадео, шостий на престол Бельгії.

722032_1_w_1000

На другому місці Карл Філіп, четвертий на шведський престол, одружений з моделлю Софією Хелквіст. Третій Андреа Казірагі, четвертий на трон Монако, одружений з грифинею Татьяною Санто Домінго. Син принцеси Анни Пітер Філіпс, якому 38 років, він 10-й у списку.

Респондентами у опитуванні стали 1000 жінок, яких опитала Crown Clinic у Манчестері, яка займається трансплантацією волосся.

Опитані сказали, що Гаррі дуже гарний, що допомагає йому бути популярним у жінок. Опитані описали принца як "веселого", але також визнали його, як чудового посланця Британії та монаршо родини.

Трансплантолог волосся з Crown Clinic Асім Шахмалак, який проводив опитування сказав:

"Принц Гаррі найбільш популярний серед принців і це неймовірно, що його обрали №1", — говорить лікар.

"Він веселий і прекрасний представник Британії у всьому світі. Цікаво, що найкращим обрали чоловіка з рудим волоссям. Як багто голлівудських зірок з таким кольором волосся, яких би обрали найсексуальнішими, але Гаррі довів, що такий колір волосся може бути привабливим. Я думаю весь образ Гаррі правабив багатьох жінок завдяки його новій бороді, яка дійсно пасує йому", — підсумував Асім Шахмалак.