Новини про зірок
Подобається

Титул «Місіс Всесвіт-2016» дістався українці (ФОТО, ВІДЕО)

09/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Титул «Місіс Всесвіт-2016» дістався українці (ФОТО, ВІДЕО)

В Гуанчжоу завершився конкурс "Місіс Всесвіт-2016". 

Корону переможниці наділи на голову 28-річній українці Ользі Торнер, яка представяла на конкурсі Австрію, передає Корупція.Стар

У неділю, 4 вересня, в китайському місті Гуанчжоу відбувся фінал конкурсу «Місіс Всесвіт-2016» для заміжніх леді, де 28-річна українка Ольга Торнер завоювала головний титул.


Але корону Ольга відвезе з собою в Австрію, так як вона представляла на конкурсі саме цю країну і давно проживає там з родиною. У конкурсі брали участь представниці з більш ніж 70-ти країн світу. Першою віце-пані стала представниця Зімбабве.

wx600_645827 ol-ga-torner-foto olga-torner-3 olga_torner 270092315

«Для мене це велика честь! – коментує свою перемогу Ольга. – Всі дівчатка були дуже гідними! Ми подружилися з усіма, і тепер у кожній країні у мене є друг! Це чудово! Я сподіваюся, що зможу гідно пронести свій титул в наступному році і зробити багато гідних, добрих і корисних справ. Також мені було дуже приємно познайомитися з попередньою переможницею Місіс Всесвіт – Ешлі Бурнхэм з Канади».

Ольга Торнер – в минулому учасниця групи "Podium". Вийшовши заміж і зважившись на переїзд в Австрію, групу довелося покинути. Зараз дівчина поєднує поїздки до рідних у Київ, і працює ведучою новин.