Плітки
Подобається

Прохор Шаляпін розповів всю правду про роман з Яною Гривковською (ФОТО)

09/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Прохор Шаляпін розповів всю правду про роман з Яною Гривковською (ФОТО)

Останнім часом у пресі з'являлося дуже багато інформації про те, що Прохор Шаляпін закрутив бурхливий роман зі своєю подругою, екс-нареченою померлого Тіма Брік, Яною Гривковською, але співак спростував ці чутки.

Нещодавно вийшла в ефір передача "Пусть говорят", де в гостях була скандальна пара — Прохор Шаляпін і Анна Калашникова, передає Корупція.Стар

Колишні кохані побачилися вперше через чотири місяці після своєї сварки. Прохор вирішив скасувати весілля, так як наречена його обдурила. Дитину Анна народила зовсім не від співака, хоча стверджувала, що це його син.

ac97e72c69a62a5328d92b68a893e0e9

Після розриву відносин з Калашниковою Шаляпін став часто з'являтися на публіці в компанії своєї подруги, письменниці Яни Гривковської. Варто відзначити, що дівчина була нареченою загиблого Тіма Брік. Прохор завалював супутницю компліментами, цитував її, і багато хто вирішив, що Яна — муза і нова наречена виконавця.

Однак в ефірі програми "Нехай говорять" Шаляпін спростував чутки про роман між ним і письменницею. Прохор пояснив, що скандальна відверта фотосесія з Яною не є підтвердженням романтичних відносин між ними. Адвокат Шаляпіна заявила, що Гривковская і виконавець просто знімалися в рекламі для певного товару, щоправда, не уточнила, якого саме.