Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських з безмежним завзяттям займається в спортзалі (ФОТО)

09/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Настя Каменських з безмежним завзяттям займається в спортзалі (ФОТО)

Співачка повернулася до повноцінних тренувань, чим похвалилася в Інстаграмі.

Серйозний перелом і операція на нозі повинні були вибити Каменських з колії, але не тут то було. Настя ще не може ходити, але вже повернулася до регулярних тренувань у спортзалі, де вона під чуйним наглядом тренера стає стрункою і красивою, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в Інстаграмі співачка написала радісне повідомлення, адресувавши його своїм фанатам: «УРАААА!!! Нарешті змогла прийти в спортзал! А скільки щастя… Дорогі друзі! Всю реабілітацію і як я буду заново вчитися ходити, ви зможете побачити в моєму блозі YouTube».

w460-23-8

Потім Настя Каменських сфотографувалася на одному з тренажерів і поділилася цим знімком в соціальній мережі, підписавши так: «Я знаходжу будь-яку можливість працювати. Щаслива повернутися!». А як раді за неї шанувальники, не передати словами. Кожен, хто стежить за розвитком подій в житті співачки, намагається морально підтримати її через коментарі, які залишають під фото зірки.

Варто відзначити, що Настя Каменських, незважаючи на травму, абсолютно не поправилася. А все тому, що вона продовжувала займатися щодня і дотримувалася своєї спеціальної дієти, не порушуючи правил, встановлених тренером.