Епатажний Шнур вразив Мережу провокаційним образом (ФОТО)

08/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Епатажний Шнур вразив Мережу провокаційним образом (ФОТО)

Лідер "Ленінграда" спантеличив своїх фанів новим несподіваним знімком

Епатажний російський музикант і беззмінний лідер пітерської групи "Ленінград" Сергій Шнуров (Шнур), який нещодавно представив нову пісню "Цицьки", убив Мережу новим образом, анонсуючи виступ на міжнародному конкурсі "Нова хвиля" в російському Сочі, передає Корупція.Стар

Відповідним знімком він поділився в своєму Instagram.

"Сьогодні в Сочі я заспіваю для вас!" – написав Шнур.

1856a36bbe66bd1aee37549941a8034f

Зазначимо, що на фото він постав в образі забороненого в Україні російського співака Йосипа Кобзона. Очевидно, за допомогою фотошопу епатажний лідер "Ленінграда" підмінив обличчя Кобзона на своє, залишивши його фірмову зачіску та костюм.

Через 18 годин після публікації пост набрав понад 71 тис. позначок "подобається".

"З полів доноситься налий"……браво, фотошоп Вам в допомогу!!!))))….Сергій, Вам дуже "йде" бути метром нашої естради", — пише один із блогерів.

У свою чергу інші фанати Шнура не змогли утриматися від коментарів, придумуючи ім'я нового персонажа: "Шнурзон", "про…уительном костюмі", "Шнурбзон!", "Кабзошнур?", "Кабзошнур", "Кобздец", "Може Шнурзон?", "Шнубзон", "Ви чого, це ж кабзон Михайлов", "Перука з'їхала", "Йосип Шнур", "Йосиф Ленінградський", "Це Безруков. У фільмі "Шнурів. Спасибі, що бухий".

Проте знайшлися і більш серйозні користувачі: "Ви Дуже схожі на цьому фото на Володимира Семеновича Висоцького".