Новини про зірок
Подобається

Оля Цибульська виклала в Мережу рідкісний сімейний знімок (ФОТО)

07/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Оля Цибульська виклала в Мережу рідкісний сімейний знімок (ФОТО)

Вперше українська співачка показала в соціальній мережі селфі своїх батьків.

Оля Цибульська сьогодні вирішила привітати маму і тата з річницею весілля. Як з'ясувалося, батьки артистки вже 31 рік як одружені, передає Корупція.Стар

Неймовірний термін, гідна аплодисментів. Теле-зірка поділилася в Инстаграме селфи своїх батьків і підписала його дуже зворушливо: 

"У моїх МаПа сьогодні 31 рік разом! Тато з навчання летів на весілля стрімголов і навіть якийсь час добирався товарняком. На святі закоханим стало нудно і вони втекли від усіх. Весілля співало й гуляло, Наташа і Паша цілувалися і раділи в тихому затишному містечку. Роднульки, 31рік — це сонячна весілля!! Будьте здорові і разом довго-довго!!!!! Наказую танцювати під мої пісні на весіллі у праправнуків!".

1473255500_cibulskaya

Шанувальники Олі Цибульської приєдналися до привітань і почали активно коментувати сімейне фото, якими вона поділилася з усіма. Звичайно ж, самим популярним побажанням є фраза "довгих років спільного життя". 


Приємно, що в сучасному суспільстві ще не перевелися справжні закохані пари, які зберегли свої почуття через 20, 30 і навіть 50 років. Це велика рідкість.

Стиль, орфографія та пунктуація Олі Цибульської збережені.