Новини про зірок
Подобається

Хлоя Морец прокоментувала свою сварку з Кім Кардаш’ян (фото)

06/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Хлоя Морец прокоментувала свою сварку з Кім Кардаш’ян (фото)

Актриса Хлоя Морец дала інтерв'ю The Hollywood Reporter, у якому розповіла про свої плани на майбутнє, сварку з Кім Кардаш'ян і поради від Хілларі Клінтон.

У розмові з журналістом видання 19-річна актриса зізналася, що поки планує залишити акторську діяльність, щоб зайнятися продюсуванням, повідомляє Корупція.Стар

282130-chloe-moretz-chloe-g-moretz

Хлоя також прокоментувала свої складні стосунки з Кім Кардаш'ян: в березні актриса посварилася зі світською левицею після того, як розкритикувала її оголене селфі. Морец тоді написала:

"Кім Кардаш'ян, я щиро сподіваюся, що ти розумієш, як важливо молодій жінці усвідомлювати, що досягати своєї мети можна і без демонстрації тіла. Є величезна різниця, коли ти як знаменитість даєш привід поважати себе і коли даєш привід соромити себе за розпусні фотографії" .

Кім відповіла досить різко:

"Привітаємо Хлою Грейс Морец, яку ніхто не знав до цього моменту".

З цього приводу Морец сказала в інтерв'ю наступне:

"Я думаю, що приділила увагу людям, які не гідні моєї уваги. У якомусь сенсі я шкодую, що відреагувала на це фото, хоча я зовсім не шкодую про те, що написала".

Актриса також зазначила, що подібна перепалка — не найкращий спосіб обговорювати важливі проблеми.

"Я зрозуміла, що бути найгучнішою людиною — не завжди ефективно. Це я дізналася від Хілларі Клінтон. Вона якось сказала мені:" Це здорово бути такою активною, але іноді наймудріший спосіб вплинути на людей — це стати найтихішою людиною. Нехай інші кидаються словами, а ти будь приглушеним голосом, до якого прислухаються", — згадала Хлоя в фіналі інтерв'ю пораду від Хілларі Клінтон.