Новини про зірок
Подобається

Аніта Цой хоче стати кращою за Бейонсе (фото і відео)

06/09/2016     Автор: Яна Романська
Аніта Цой хоче стати кращою за Бейонсе (фото і відео)

Співачка Аніта Цой готується переплюнути Бейонсе

Відома російська співачка і телеведуча Аніта Цой хоче бути краще за R'n'B-діву Бейонсе в своєму новому шоу під назвою "10|20", повідомляє Корупція.Стар

Виявляється, постановкою декількох номерів для шоу Аніти займається американський хореограф Хосе Hollywood. Він відомий роботою з такими артистами, як Ріанна, Бейонсе, Дженніфер Лопес, Нікі Мінаж та багатьма іншими світовими зірками.

До візиту в Москву хореограф п'ять днів пробув в Каліфорнії, а до цього два тижні в Таїланді, тобто змінив за тиждень три часових пояси. Також він зізнався, що зробити постановки для шоу було складно, але Хосе залишився в захваті від роботи з Цой:

Аніта – чудовий артист, ми з нею багато в чому "зійшлися". Працюючи з її командою тут, в Москві, я відчуваю позитивну, правильну енергію і отримую задоволення від процесу. Крім того, так як раніше я ніколи не працював з таким музичним матеріалом, для мене співпраця з Анітою стало викликом, – я по кілька разів слухав її пісні, щоб вникнути в суть. Розробити хореографію для шоу "10|20" було непросто, але ж саме подібні складнощі допомагають тобі рости.

Аніта Цой хоче стати краще за Бейонсе (відео)

За словами співачки, назва шоу 10|20 " вибрана не випадково: це її 10-я шоу-програма, присвячена 20-річчю творчої діяльності. В "10|20" (втім, як і в інших шоу Аніти Цой) глядачі побачать велику історію. Цього разу – про замріяну ​​і закохану дівчину, яка стикається з розчаруванням, стає жорстокою, але в підсумку відроджується і повертається на свій шлях.

Шоу планується досить масштабним, і буде поєднувати в собі сучасні технології і театралізацію. На сцені з'являться казкові персонажі: Панда-бой, люди світла і гігантський шестиметровий дракон Кордон, якого виготовляють на замовлення в Австралії.

Мені дуже хочеться, щоб зараз, у цей непростий час, люди продовжували тягнутися до своєї мети, щоб не дивлячись ні на що вони не опускали рук і рухалися вперед. Для мрії немає ніяких перепонів. Головне – кожен день робити крок на шляху до неї, і тоді все збудеться. Все це – велика красива казка, яка, я сподіваюся, надихне людей продовжувати мріяти.

зізналася Аніта Цой