Новини про зірок
Подобається

Анастасія Приходько відзначила шкіряне весілля (фото)

06/09/2016     Автор: Яна Романська
Анастасія Приходько відзначила шкіряне весілля (фото)

Співачка розповіла, як провела святковий день

Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка намагається тримати своє особисте життя в секреті, відзначила третю річницю сімейного життя. Про урочисту подію зірка повідомила на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє Корупція.Стар

Зізнатися чесно, я навіть не знала, що три роки спільного життя називають шкіряним весіллям: вважається, що після трьох років сім'я, як живий організм, обзаводиться шкірою, яка скріплює пару в єдине ціле. Для нашої родини це дуже важлива подія, адже за словами психологів для кожної пари найбільш переломними є 3 роки спільного життя, 7 і 11 років. Я рада, що ми з чоловіком пройшли перший рубіж так і не розгубивши своїх почуттів один до одного!

розповідає Анастасія

До речі, сама історія знайомства Анастасії з чоловіком Олександром вельми незвичайна. Співачка зізналася, що вони знайомі один з одним давно:

Ми знайомі з самого дитинства, зі школи. Саша старше мене і тому шкільного роману не було, я лише ходила і тихо в серці його любила і ніхто не знав про це. Незабаром, коли мені виповнилося 18 був блискавичний роман, але ми не довго зустрічалися, нічого не вийшло, ми розлучилися. Періодично я дізнавалася, де Саша і що з ним, але на цьому все і закінчувалося. І ось, через 10 років, у мене з’явився номер його телефону і я просто вирішила зателефонувати і дізнатися як він. Набрала, домовилися зустрітися

зізнається Анастасія

Парочка пішла гуляти по набережній згадуючи минулі часи, через 2 дня зустрілися знову і вже не розлучалися ні на хвилину. Через місяць Анастасія та Олександр розписалися!

Приходько кожанная свадьба

Раз у раз журналісти намагаються дізнатися, хто ж обранець співачки, чим займається. Мій чоловік бізнесмен, — відповідає Анастасія, уточнюючи — Особисте життя, на те й особисте, що б ніхто не лазив в неї зі своєю мораллю і порадами!".

За словами Приходько вони з чоловіком довго звикали до ритмів життя один одного.

Ми багато допомагаємо один одному, я раджуся з ним, він зі мною. Якщо чоловік їде у справах, або я без нього на гастролях, ми дуже сумуємо. Я як хороша дружина готова йти за ним на край світу, він же любить мене дивувати. Пам'ятаю, на 2 дні поїхала до Харкова на зйомки кліпу "Герої не вмирають", Сашко не міг поїхати зі мною. І ось, увечері після першого дня зйомок я сиджу в ресторані вечеряю і бачу: по сходах піднімається він. Я була на сьомому небі від щастя, це був кращий сюрприз, який можна придумати!

зізнається зірка

Від пишного гуляння на честь третьої річниці з дня весілля Анастасія та Олександр відмовилися, як власне і тоді, три роки тому, коли було пошито весільну сукню, замовлений банкет і запрошені гості. За кілька днів до важливої дати молоді вирішили відмовитися про традиційного весілля! Ось і зараз.

Ми зняли будинок за містом куди і поїхали святкувати день народження нашої сім'ї. Ми запросили друзів, правда нікому нічого не стали говорити, потім, ближче до ночі, повідомили з якого приводу зібралися, щоб на цьому не акцентувати увагу, а просто відпочивати і згадувати найяскравіші моменти з життя

розповідає Приходько

Приходько кожанная свадьба

На пікніку було все як і годиться: ароматні шашлики, відварені з кропом раки, фрукти-овочі. А ще хороша музика і веселощі, що ще потрібно?

У наших відносинах досі є місце романтиці. Нещодавно ми вечеряли в заміському ресторані. Чоловік запросив мене на танець, ми танцюємо говоримо про нас, і раптом пішов сильний дощ, ви думаєте нас це зупинило? Ні, ми так увійшли в кураж, що бігали під дощем, танцювали, обнімалися – це було так щиро, так по-справжньому… Правда на наступний день через застуду ми обидва шмигали носом. Але це ж дурниця. Ми можемо всю ніч просидіти на березі озера і проговорити про життя, а з настанням світанку зібрати речі і поїхали в інше місто! Нам важливо постійно робити зигзаги в нашому житті, раптом, на рівному місці, зібратися і полетіти в Туреччину, просто так! Тому романтика і любов, потяг один до одного не слабшають ні на хвилину!

визнається Анастасія

Відзначимо, що Анастасія Приходько вважає за краще не публікувати знімки зі своїм другим чоловіком Олександром в соціальних мережах, посилаючись на те, що "особисте повинно залишатися особистим".