Новини про зірок
Подобається

Як дві краплі води: Машу Єфросиніну порівняли з Монікою Беллуччі (ФОТО)

04/09/2016     Автор: Яна Романська
Як дві краплі води: Машу Єфросиніну порівняли з Монікою Беллуччі (ФОТО)

Телеведуча поділилася новою фотографією в Інстаграмі та її образ підкорив серця інтернет-користувачів, передає Корупція.Стар

Мало того, що Маша Єфросиніна є однією з найпривабливіших медійних особистостей в Україні, так вона ще й доводить кожен раз, що володіє неймовірно гармонійним відчуттям стилю. Нещодавно телезірка відвела на лінійку в школу свою дочку Нану, надівши білий наряд. Маша доповнила свій елегантний і модний образ сумочкою і туфлями одного кольору. Не обійшлося і без сонцезахисних окулярів, так як в Києві було сонячно, але як з'ясувалося, у даного аксесуара було особливе призначення.

Єфросиніна підписала своє фото зі свята, яким вона поділилася в Інстаграмі, в такий спосіб: 

"У моїй стрічці сьогодні жодного тіла в бікіні, з ніжно "відфільтрованою" шкірою і старанно відкопиленою попкою на яхті! Дуже щасливі (і не дуже) дитячі мордочки школярів! І всі матусі в сонцезахисних окулярах — фільтр "антізапухарик" ще не придумали :)". 

Цей знімок миттєво став популярним і зібрав понад 23 тисяч лайків.

Стрічка коментарів під фотографією щасливою і неймовірно стильною Машею Єфросиніною переповнена компліментами. Телеведуча на своєму прикладі регулярно демонструє як повинна виглядати сучасна мама, дружина, бізнесвумен і знаменитість в одній особі.

1472816550_efrosinina