Новини про зірок
Подобається

Чому Лєра Кудрявцева боїться спортзалів (фото)

31/08/2016     Автор: Яна Романська
Чому Лєра Кудрявцева  боїться спортзалів (фото)

Телеведуча розповіла, як три інструктори врятували їй життя

Телеведуча Лєра Кудрявцева здивувала шанувальників на сторінці в Instagram несподіваним визнанням, повідомляє Корупція.Стар

Телеведуча, як виявилося, уникає фітнес-центрів після пари неприємних історій, що сталися з нею там. Лєра розповіла, як одного разу виходила із залу буквою "Г".

133c038402c9f89432de9d12478155ed_cropped_740x460

"Я не спортсменка і навіть не ходжу в спортзал і мені лінь підняти свою дупу, чим я звичайно не пишаюся і навіть більше. Я заздрю тим людям, які займаються щодня! У мене навіть не було фото, де б я урочисто постала перед своїми підписниками в формі з потом на лобі і тягаючи гантелі. Але все не так просто. Моя любов до спорту була "вбита" на корню фітнес Інструкторшами і звичайно мною самою. В моїй кишені завжди, багато років лежить карта в спортклуб. Щороку я купую цю карту і ні разу не з'являюся. Справа давня. Як то я рішуче налаштувалася і прийшла в клуб, інструктор ушатав мене до такої міри, що виходила я з залу буквою "Г" і потім ще місяць ходила саме в такому положенні. Ок, вирішила я і пішла через якийсь час на аквааеробіку і так мені все подобалося і так я бовталася і так задирала ноги під водою, що під кінець три інструктори витягали з води, бо у мене звело судомою ноги. Коротше до чого це я. Я не спортсмен і так, я заздрю вашим офігенним фото зі спортзалу", – поділилася зірка.