Новини про зірок
Подобається

Без яких beauty-засобів не може обійтися актриса Наталі Портман (ФОТО)

29/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Без яких beauty-засобів не може обійтися актриса Наталі Портман (ФОТО)

Голлівудська діва і Міс Діор Наталі Портман точно знає, як виглядати вишукано, чуттєво і жіночно.

Знаменита актриса, яку називають однією з найкрасивіших жінок планети, поділилася з американською Біблією моди Vogue своїми б'юті-секретами, назвавши маст-хев продукти, які завжди є в її косметичці, передає Корупція.Стар

https://star.korupciya.com/

Основним правилом краси 35-річної Наталі Портман є гарне зволоження шкіри. За визнанням кінодіви, шкіра потребує воді також, як і весь організм. Саме зволоження актриса називає головною запорукою краси і молодості.

810

«Зволожуючі засоби – ось моя справжня одержимість. Я завжди зволожую свою шкіру, а також використовую бальзами для губ – особливо в ті дні, коли мені потрібно наносити макіяж», — зізнається зірка.

Наталі віддає перевагу таким засобам, як зволожуючий крем-сорбэ з омолоджуючу і зволожуючим компонентом Dior Hydra Life Pro Youth Cream і заспокійливий і глибоко зволожуючий крем з ромашкою Pai Chamomile and Rosehip Calming Day Cream.

HYDRA_LIFE_Pro_Youth_Sorbet_Eye_Creme_1370423785

Свій б'юті-день Наталі завжди розпочинає і закінчує з очищення шкіри, яке здійснює з допомогою коштів від Joelle Ciocco – іменного бренду, створеного знаменитої Жоель Сиокко — французьким косметологом з освітою в галузі біохімії. Перед нанесенням декоративної косметики голлівудська діва використовує базу під макіяж Diorskin Forever Ever Wear, а потім розсипчасту пудру Diorskin Forever and Ever Control Loose Powder, забезпечує матове покриття. А ось від тональних засобів красуня утримується.

Для краси і блиску волосся Наталі використовує скраб для шкіри голови – ефективне детокс-засіб Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt, а також позбавляє волосся від ламкості через регулярні укладок з допомогою серума David Mallett Hair Serum.

Секретною «зброєю» в своєму макіяжі актриса називає червону помаду. За визнанням співачки, з допомогою яскравої червоної помади можна прикрасити навіть обличчя без макіяжу, надати образу жіночності та сексуальності. Безумовно, Наталі, будучи посланцем краси Dior, рекомендує помади з декоративної лінійки Будинку.

810 (1)(1)

«У мене є багато різних відтінків червоних помад, я навіть не можу порахувати! Адже червоний так багатогранний. Навіть у неробочі дні я люблю використовувати помаду, щоб насичувати свої губи вологою. Іноді, коли я не завдаю мейк-ап, я користуюся безбарвною помадою, іноді нюдовыми відтінками», — говорить вона