Новини про зірок
Подобається

Анфіса Чехова вразила новою фігурою (ФОТО)

29/08/2016     Автор: Яна Романська
Анфіса Чехова вразила новою фігурою (ФОТО)

Телеведуча і актриса Анфіса Чехова вразила новою фігурою. 

Зірка здивувала підписників в Instagram стрункою талією. 38-річна красуня поділилася секретом стрункості, передає Корупція.Стар

Наприклад, на обід в одному з московських ресторанів вона замовила сироїдний суп зі спаржі з авокадо і зелений сік. 

"Я не сироїд і не веган, і не переконана вегетаріанка. Просто вмію слухати і чути свій організм. М'яса він вже не хоче кілька років. А нещодавно і птиці перехотілося. Залишилася риба і морепродукти, які я, не скажу, що дуже люблю. Зате овочі люблю. І супи. Особливо смачні. Без м'яса. Тому що за медичними показаннями жирного і смаженого мені не можна. Ще пару місяців тому мій організм відмовився від цукру… зовсім, — зізналася Анфіса. Десерти актриса дозволяє собі рідко, та й ті "сироїдні з підсолоджувачами у вигляді стевії або сиропу агави". 

Чехова відмовилась від молочних продуктів, яєць, сої, хліба, мучного і вівсянки (якщо вони з глютеном). Шанувальники похвалили Анфісу за новий спосіб життя — актриса займається з персональним тренером з йоги — проте знайшлися і ті, хто не повірив, що "організм сам відмовився" від такого великого списку продуктів. До слова, травневу відпустку Чехова провела на Балі.

20160829002413 20160829002458 20160829002627