Зміна образу актриси Пауліни Андрєєвої шокувала її прихильників (ФОТО)

28/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Зміна образу актриси Пауліни Андрєєвої шокувала її прихильників (ФОТО)

Молода кохана режисера Федора Бондарчука Пауліна Андрєєва приступила до зйомок у новому фільмі, в якому їй доведеться зіграти бездушного робота-андроїда.

Кохана Федора Бондарчука Пауліна Андрєєва, яка не так давно була визнана найкрасивішою жінкою Росії, зважилася на моторошний грим заради нової ролі, передає Корупція.Стар 

Пауліна Андрєєва є однією з найбільш перспективних актрис російського кіно. 27-річна кохана Федора Бондарчука готова пробувати різні ролі, щоб пробити собі дорогу в кінобізнесі.

be2b26b2f11a8f8e08133b124c8cc60d

Нещодавно в Мережі з'явилися кадри зі зйомок нового серіалу Андрія Джунковского, в якому Пауліна зіграє робота-андроїда. Дівчині потрібно проявити всю свою майстерність, вжившись в образ бездушної машини. Щоб Андрєєва виглядала правдоподібно, гримерам довелося постаратися. Злегка змінена форма голови, шматки металу в черепі – в новому образі Пауліну просто не впізнати.

Відомо, що шанувальникам сподобався новий образ Пауліни. Вони навіть охрестили її "Термінатором у спідниці", підкресливши, що дівчина дуже добре виглядає в ролі неодушевленной машини. Також повідомляється, що Андрєєва буде практично однією актрисою на знімальному майданчику, яка виконає роль робота.