Плітки
Подобається

Сім’я підштовхує Джонні Деппа повернутися до Ванесси Параді (фото)

26/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сім’я підштовхує Джонні Деппа повернутися до Ванесси Параді (фото)

Джонні і Ванесса були у стосунках чотирнадцять років

Екс-дружина племінника Джонні Деппа, Хізер Рассел, дала відверте інтерв'ю американському порталу Radar Online. Жінка розповіла, що вся сім'я Джонні Деппа хотіла б його возз'єднання з колишньою цивільною дружиною Ванессою Параді, повідомляє Корупція.Стар

Друзі кіноактора і його діти також вважають, що Ванесса – це найкраще, що може бути в його житті. Вони прожили разом 14 років і знають звички один одного, а це не маловажно в шлюбі. Саме Ванесса завжди була поруч, коли в житті Джонні виникали важкі моменти. Вона не відвернулася від нього навіть після того, як він кинув її, промінявши на молоду актрису, а це, з точки зору родичів Деппа, було справжнім безумством. Лілі-Роуз, сімнадцятирічна дочка Джонні і Ванесси, звинувачує Ембер Херд в розпаді їх сім'ї. На її думку, Ембер не любила Джонні, вона хотіла його просто використовувати – і тільки зараз це стало зрозуміло і йому, і оточуючим.

Нагадаємо, Джонні і Ванесса були у стосунках чотирнадцять років – з 1998 по 2012. У 1999 році у них народилася дочка Лілі-Роуз, а в 2002 – син Джек. Правда, до офіційного оформлення шлюбу у Деппа і Параді так і не дійшло.

_4940cb50