Новини про зірок
Подобається

Рене Зеллвегер вирішила припинити експерименти над своєю зовнішністю (фото)

25/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Рене Зеллвегер вирішила припинити експерименти над своєю зовнішністю (фото)

Актриса більше не буде товстіти

Шанувальники кіносеріалу про чарівну Бріджет були трохи розчаровані, дізнавшись, що на цей раз, в новому фільмі "Дитя Бріджет Джонс", який виходить на екрани у вересні цього року, їх улюблена героїня буде худорлявої. Але Рене Зеллвегер пояснила, що таке рішення було прийнято зовсім не тому, що вона не захотіла ще раз псувати свою фігуру, а зовсім з іншої причини, повідомляє Корупція.Стар

Виявляється, Рене була готова знову погладшати, але її відмовила режисер фільму — Шерон Магуайр. "Ми спробуємо показати історію про те, як Бріджет досягла своєї ідеальної ваги, але її життя від цього зовсім не стала ідеальним, як вона мріяла. Адже часто ми думаємо, що якщо в нашому житті щось не так і ми це можемо виправити, то станемо абсолютно щасливі. А насправді, місце однієї вирішеної проблеми всього лише займає інша … ", — пояснила Магуайр. І вислухавши режисера, Рене погодилася з Шерон і скасувала свій вже розроблений план набору ваги.

Між іншим, про самовідданість Рене Зеллвегер в Голлівуді розповідають легенди. Які тільки експерименти над своєю зовнішністю не проводила актриса заради своїх ролей. Вона двічі товстіла заради своєї улюбленої героїні — Бріджет Джонс. У перший раз для фільму "Щоденник Бріджет Джонс" у 2001 році — на 13 кілограмів, а другий для його сиквела в 2004-му — на 10 кілограмів. А між ними худла на 15 кілограмів, щоб знятися в мюзиклі "Чикаго". Позбавляючись від зайвої ваги, Рене голодувала. А коли товстіла заради Бріджет — найбільше боялася, як би за час зйомок їй не схуднути. І через силу об'їдалися бутербродами з арахісовим маслом, піцою та морозивом.

img-20141022104630-565