Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль знову стала тренером (ФОТО)

24/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль знову стала тренером (ФОТО)

Стало відомо, хто займе крісло третього тренера дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3", який стартує в ефірі вже цієї осені. 

Тренером нового сезону стане українська співачка Тіна Кароль, передає Корупція.Стар

Таким чином, в оновлену тренерську панель 3-го сезону "Голос.Діти" увійшли Тіна Кароль, Потап і Monatik.

"Цей сезон особливий, тому що цілих два роки не було проекту "Голос.Діти" на каналі "1+1". І зараз ми чуємо зовсім інші голоси, бачимо зовсім інше покоління — покоління вільних. Я щаслива бачити такі таланти і розуміти, що у нас таке музичне і професійне майбутнє. Наші учасники — це щось неймовірне. Я в захваті!" — говорить тренер "Голос.Діти-3" Тіна Кароль.

2(11037) 1(13527)

Нагадаємо, Тіна Кароль втретє обійме тренерське крісло дитячого вокального проекту. Підопічний співачки Ромчик Сасанчин став переможцем другого сезону "Голос Діти", отримавши в якості призу свій перший кліп від "1+1 Продакшн" і пісню "Мамина зірка" від тренера. А пісня "Україна — це ти", в кліпі на яку співачка знялася з учасниками другого сезону проекту, стала неофіційним "дитячим гімном" України і набрала більше 2 мільйонів переглядів на Youtube.

Для співака і продюсера Потапа цей сезон "Голос.Діти" стане другим. А мультиартист і кумир молоді та дітей Monatik займе тренерське крісло дитячого вокального проекту вперше.

Зараз тренери разом з продюсерами проекту вже приступили до зйомок "сліпих прослуховувань" третього сезону. Тренери відзначають, що учасники "Голос.Діти-3" — абсолютно нове покоління дітей, сучасні, яскраві і вільні від стереотипів.