Новини про зірок
Подобається

Знаменита голлівудська актриса Аманда Сейфрід прикрасила російський глянець (ФОТО)

23/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Знаменита голлівудська актриса Аманда Сейфрід прикрасила російський глянець (ФОТО)

Знаменита голлівудська актриса Аманда Сейфрід стала головною прикрасою вересневого випуску журналу Vogue. Росія. Обіцяємо: байдужим вона не залишить нікого!

Розумниця, красуня, талановита актриса, чарівна дівчина і… обличчя аромату Givenchy Live Irresistible, Аманда Сейфрід, стала головною героїнею першого осіннього номера журналу Vogue. Росія, передає Корупція.Стар

На сторінках «Біблії моди» московських модниць білява зірка з'явилася в роковому образі з червоними матовими губами і легкими, але виразними smoky eyes, які стиліст Катерина Мухіна гармонійно «втихомирила» затишними м'якими і светрами, ніжними сукнями-комбінаціями і масивними в'язаними аксесуарами – і все це з останніх, осінньо-зимових, колекцій Celine, Dior, Louis Vuitton, DKNY, Prada і інших брендів.

Amanda-Seyfried-Makeup-Vogue-Russia-2016-Cover-Photoshoot07 Amanda-Seyfried-Makeup-Vogue-Russia-2016-Cover-Photoshoot06 Amanda-Seyfried-Makeup-Vogue-Russia-2016-Cover-Photoshoot05 Amanda-Seyfried-Makeup-Vogue-Russia-2016-Cover-Photoshoot04 Amanda-Seyfried-Makeup-Vogue-Russia-2016-Cover-Photoshoot03 Amanda-Seyfried-Makeup-Vogue-Russia-2016-Cover-Photoshoot02 Amanda-Seyfried-Givenchy-Live-Irresistible-Fragrance-Ad-Campaign02 (1)