Зіркові скандали
Подобається

Українська співачка Анюта Славська влаштувала скандал на Сицилії (ФОТО)

22/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Українська співачка Анюта Славська влаштувала скандал на Сицилії (ФОТО)

Українська співачка Анюта Славська провела канікули на Сицилії, щоб набратися сил перед новим концертним сезоном, але відпочинок не обійшовся без великого скандалу.

Місце відпочинку було обрано завчасно, так як артистка обожнює Італію. Приїхавши в свій готель і побачивши жахливий номер, зі старим ліжком і потертою тумбою і дзеркалом — Славська прийшла в жах, передає Корупція.Стар

Анюта взялася вирішувати проблему «по-сицилійськи», закотивши величезний скандал з адміністратором готелю. Адже бронювали номер зі всіма зручностями.

SPL00268-768x628

«Я люблю подорожувати по світу. В Італії була вже близько десяти разів, але такого жаху не бачила ніколи. Сицилія славиться не тільки своїм незвичайної краси морем, пляжами, але і сервісом. Побачивши маленьку кімнатку, не змогла стримати емоцій, так як картинки при бронюванні були шикарні, але в реальності все жахливе», — розповіла співачка Анюта Славська.

SPL00319-768x548

Скандал настільки приголомшив Славськую, що вона все ж домоглася свого — повернула гроші за номер і перебралася в інший затишний готель. «Я як відповідальний турист, який знає свої права, можу сказати, що ніколи не потрібно опускати рук. Потрібно домагатися свого, адже правда і закон на вашій стороні», — додала Славська. Переселившись, артистка швидко забула про неприємні моменти на початку відпочинку і влаштувала собі активну екскурсійну програму, досліджуючи місцеві визначні пам'ятки: побувала в мальовничому ботанічному саду Палермо, побачила печеру «Вухо Діонісія», заглянула в Храм Зевса Олімпійського. Також відвідала міста — Катання, Мессіна, Сіракузи і пляж Сан-Віто-Ло-Капо.

SPL02160-768x432