Зіркові скандали
Подобається

Оля Полякова подає до суду на завод «Оболонь» (ФОТО)

22/08/2016     Автор: admin
Оля Полякова подає до суду на завод «Оболонь» (ФОТО)

Співачку зробили головною героїнею рекламної акції без її згоди.

Менеджмент артистки виступив із заявою про те, що врегулювати конфлікт з ТМ «Оболонь Beermix» не вдалося, передає Корупція.Стар


Незважаючи на те, що компанія незаконно прийняла рішення використовувати в своїх рекламних акціях ім'я і образ артистки, її команда протягом місяця намагалася залагодити конфлікт. 

-35 77_main
— Ми не домовилися з ТМ «Оболонь Beermix». Хоча після публікації в ЗМІ нашого обурення ситуацією маркетологи компанії нарешті вийшли з нами на діалог. У нас відбулася зустріч, однак, судячи з їх поведінки, представники компанії так і не зрозуміли, що грубо порушені не тільки наші права, але і завдано шкоди репутації та іміджу Олі Полякової, яка не пов'язує свій образ з алкогольною продукцією. Вирішити проблему під час зустрічі не вдалося. Тому ми передаємо справу юристів і, швидше за все, будемо звертатися в суд з позовом на суму в один мільйон гривень, –
заявив продюсер співачки Михайло Ясинський.

Нагадаємо, що в середині липня поточного року ТМ «Оболонь Beermix» запустила рекламну акцію з використанням компіляції образу Полякової, а один з смаків виробленого компанією алкогольного напою і зовсім був названий псевдонімом співачки.

Торгова марка спекулювала на імені народної улюблениці, закликаючи своїх підписників у соцмережах поширювати інформацію про акції і нібито участь в ній артистки, а предметом розіграшу був автограф виконавиці і «сюрприз в стилі Полякової».