Новини про зірок
Подобається

ЗМІ повідомили про розлучення дочки Нікіти Міхалкова (фото)

20/08/2016     Автор: admin
ЗМІ повідомили про розлучення дочки Нікіти Міхалкова (фото)

Надія Міхалкова і Резо Гігінешвілі розлучаються?

Російські ЗМІ підняли тему розлучення 29-річної Надії Міхалкової і 34-річного Резо Гігінешвілі. А точніше, журналісти заявили, що дочка відомого актора і продюсера Нікіта Міхалкова подала на розлучення. Ні Надія, ні Резо не коментують цю ситуацію.

А ось Олексій Кисельов, друг Міхалкова, вирішив прокоментувати інформацію про розлучення Надії і Резо. Він повідомив, що це чутки, повідомляє Корупція.Стар

Це все повна маячня. Це чутки, які не відповідають дійсності. Ніхто не розлучався і не збирається розлучатися. Плітка, написана в поганій формі. Ще й Нікіту Сергійовича туди чомусь приплели некоректно. Ще раз повторю: це злі, необгрунтовані чутки. Надя і Резо займаються своїми проектами, у них двоє маленьких дітей.

Повідомив журналістам Олексій Кисельов

Надія Міхалкова

Сподіваємося, що незабаром пара розповість чи правду повідомили ЗМІ. А поки сподіваємося, що Кисельов був прав і це тільки чутки.

Відзначимо, Надія Михалкова і Резо Гігінешвілі стали чоловіком і дружиною в 2009 році. Весілля відбулося в Грузії. Вони виховують двох дітей: дочку Ніну (2011 рік народження), сина Івана (2013 рік народження).