Новини про зірок
Подобається

Потап після схуднення вразив всіх в облягаючому комбінезоні (ФОТО)

20/08/2016     Автор: Яна Романська
Потап після схуднення вразив всіх в облягаючому комбінезоні (ФОТО)

Життя артиста насичена різними подіями, інтригами, емоціями та іншими принадами. Тому не дивно, що іноді будь-кому, хто виступає на сцені, доводиться виходити із зони комфорту і пробувати свої сили в чомусь новому. 

На цей раз Потапу довелося приміряти облягаючий комбінезон бежевого кольору, в якому він виглядає дуже навіть симпатично, на думку його шанувальників в Інстаграмі, де відразу ж з’явилося фото цього ексцентричного артиста, передає Корупція.Стар

Потап підписав знімок скромно і лаконічно: «Буває і таке))». А ось його шанувальники не стали скупитися на компліменти і написали такі коментарі: «Чіткий! Зухвалий! А що? Може собі дозволити!», «Потапчик, як же ти схуд! Красунчик! Обожнюю тебе !!!», «Олексій, виглядаєте дуже добре, гарне мужнє тіло!» і всі інші відгуки в такому ж дусі.

Основна частина шанувальників Потапа, що відзначилися в коментарях, звернули увагу на те, що він помітно схуд. Але свого секрету Олексій не розкриває, на відміну від колеги по сцені Насті Каменських, яка худне у всіх на очах вже більше півтора року.

potap