Новини про зірок
Подобається

Філіп Кіркоров виснажує себе тренуваннями (ВІДЕО)

18/08/2016     Автор: admin
Філіп Кіркоров виснажує себе тренуваннями (ВІДЕО)

Король російської поп-сцени опублікував відео своїх занять. 

Шанувальники ще раз переконалися, що Філіп Кіркоров знаходиться в прекрасній фізичній формі, передає Корупція.Стар

Вони пораділи, що артист веде здоровий спосіб життя, що може послужити прикладом, в першу чергу, для його дітей.

Народний артист Росії Філіп Кіркоров постійно дивує шанувальників незвичайними виступами. Його сценічні номери наповнені танцями зі складною хореографією. Проте 49-річний артист блискуче справляється з важкими постановками, чим в котрий раз доводить глядачам, що знаходиться в прекрасній фізичній формі. Тим не менш, король поп-сцени вирішив відправитися в спортзал для того, щоб підтримати своє тіло в тонусі. Він опублікував короткий відеоролик, в якому показав виснажливу тренування. 

philipp-kirkorov-45299310
Шанувальники були в захваті від того, що артист поділився з ними таким записом. Вони відзначили, що Філіп знаходиться в прекрасній фізичній формі. Для багатьох приклад Кіркорова став стимулом відправитися в спортзал, щоб привести в порядок своє тіло. Публікація Народного артиста відразу ж зібрала величезну кількість переглядів і коментарів. 

«Красунчик! Філ! Правильно, треба бути підтягнутим і красивим! Ще волосся відростіть. Вам йдуть довгі!», «Кіркоров красень! Я таких відео у нього взагалі ні разу не бачила», «Удачі, дорогий! Зі спортом і без нього — ви самий красивий і сексуальний для нас. Люблю!», «Молодець, рада за вас, треба тримати себе у формі! Це круто!», «Так тримати! Стійка на руках — досить складна вправа, але вкрай ефективне», — відгукнулися віддані фанати на відео виконавця і продюсера. 

Цілком можливо, що своїм прикладом він показує спадкоємцям, маленьким Мартіну і Аллі-Вікторії, необхідність вести здоровий спосіб життя. Філіп вже говорив про те, що мріє віддати дочку на заняття з художньої гімнастики. Довірити дитину він має намір знаменитому тренерові Ірині Вінер-Усманової, яка виховала багатьох прославлених спортсменок.