Новини про зірок
Подобається

Співачка Глюкоза про свої стосунки зі свекрухою (ФОТО)

17/08/2016     Автор: admin
Співачка Глюкоза про свої стосунки зі свекрухою (ФОТО)

Наталія Іонова – справжнє ім'я співачки Глюкози – останнім часом любить епатувати публіку відвертими знімками.

При цьому в її адресу летить безліч гнівних коментарів від підписників, які зірка повністю ігнорує, передає Корупція.Стар

Серед гнівних коментаторів виявилася і свекруха Глюкози – мама чоловіка Тамара Чистякова: одного разу вона висловила своє невдоволення з приводу безлічі оголених фото в мікроблозі співачки. Але, швидше за все, це всього лише був свого роду піар-хід, який привернув до себе увагу публіки. Чому ми так вирішили? Бо днями Наталія розмістила кілька фотографій в обнімку зі своєю свекрухою і написала під ними дуже зворушливі коментарі:

«Начебто такі різні з @chistyakova_tamara. Вона почесний професор, доктор наук, завідуюча кафедрою і довго ще можна перераховувати всі! Ну, і мене ви знаєте. Але я ніколи не відчувала цієї різниці, тому що ми завжди знаходимо загальні теми, погляди, і ми дивимося в один бік) щастя нашій сім'ї)».

14063265_1348223531856178_1236736386_n
А ще Наталя захоплюється мудрістю і толерантністю своєї другої мами. Вона розповіла шанувальникам, що до щастя їй ніколи не доводилося сваритися з нею з-за чоловіка і вона вдячна їй за правильне виховання сина.


«Затиснули нашого @chistrus. Але ніколи не ділили. Повага тим жінкам, які розуміють, що сина вони народжують не для себе. Саме такі сини стають справжніми чоловіками, здатними створити сім'ю і взяти відповідальність на себе!!! #моялюбимаясвекровь».

Приємно, що підписники сторінки Наталі Instsgram нарешті висловилися в унісон і впевнені, що мало хто з заміжніх жінок може похвалитися такими добрими стосунками зі своєю свекрухою.