Провокаційна фотосесія моделі Ірини Шейк з напівголими чоловіками (ФОТО)

17/08/2016     Автор: admin
Провокаційна фотосесія моделі Ірини Шейк з напівголими чоловіками (ФОТО)

За 10 років роботи в модельному бізнесі Ірина Шейк прикрасила своїми фотографіями сотні обкладинок найбільш відомих глянців світу. 

Винятком, мабуть, залишався тільки "рідний" російський Vogue, на обкладинці якого супермодель з'явилася у вересневому номері, передає Корупція.Стар

Треба сказати, чергова фотосесія Шейк видалася в міру провокаційною, бо, як кажуть, краще пізно, ніж ніколи!

Першою несподіванкою для поклонників сексуальної знаменитості стало те, що на обкладинці видання Ірина Шейк постає блондинкою. Далі, перегорнувши глянець, можна помітити, що в кадрі Шейк не одна, а з кількома хлопцями-моделями спортивної статури. 

Сміливі і зухвалі знімки поповнили колекцію незвичайних фотосетов Ірини Шейк за всю історію її творчої діяльності. 

Вау… Не можу повірити, що я на обкладинці вересневого випуску Vogue Russia. Після десяти років модельної кар'єри у мене з'явився ще один момент, який я ніколи не забуду. Спасибі всім, хто був частиною цієї подорожі, і нарешті моїй країні за цю історію.

68875_197057 68875_197056 68875_197055 68875_197054 68875_0
Зазначимо, що Ірині Шейк не раз діставалося від шанувальників за фотографії в купальнику з повсякденного життя, які робили папараці під час відпочинку. Мовляв, фігура знаменитої красуні кардинально відрізняється від відретушованих фотокарток на сторінках глянців. До того ж, фани відзначили пристрасть знаменитості до відвертих бікіні, які традиційно на пару розмірів менше потрібного розміру 

Цікаво, що в серпні Шейк радувала шанувальників появою на обкладинці японського та німецького Vogue.