«Прибуття»: перший трейлер фантастичної драми з Емі Адамс (фото)

17/08/2016     Автор: admin
«Прибуття»: перший трейлер фантастичної драми з Емі Адамс (фото)

Дені Вільньов зняв похмуру драму про космічне вторгнення

Канадський режисер Дені Вільньов наступний в черзі після Алехандро Гонсалеса Іньярріту і Крістофера Нолана з освоєння вибагливоъ космічної теми в драматичному жанрі. Режисер готує до виходу свій новий фільм "Прибуття" з Емі Адамс і Джеремі Реннером в головних ролях. Перший повноцінний трейлер вже доступний в мережі, повідомляє Корупція.Стар

По всьому світу приземляються інопланетні кораблі. Армійські чини знаходять лінгвістку, яка повинна зрозуміти, що несе за собою візит прибульців — мир або війну. Головна героїня поступово вчиться спілкуватися з інопланетянами і разом з цим відчуває серію флешбеків, завдяки чому дізнається таємницю, з якою пов'язано прибуття прибульців. Схоже, що за настроєм картина витримана в медитативному дусі "Гравітації" і "Інтерстеллара".

Прибуття

Прем'єра фільму відбудеться на Венеційському кінофестивалі у вересні. В українському прокаті "Прибуття" з'явиться з 8 грудня. Нагадаємо, Дені Вільньов став відомим після номінації на "Оскар" за картину "Пожежі" як "Найкращий іноземний фільм" в 2011 році. На його рахунку розхвалений критиками трилер "Вбивця" (2015) з Емілі Блант і Бенісіо Дель Торо. Зараз Дені Вільньов працює над картиною "Той, що біжить по лезу 2" з Харрісоном Фордом і Райаном Гослінгом.