Новини про зірок
Подобається

Екс-чоловік Джолі прокоментував роман з Ембер Херд (фото)

17/08/2016     Автор: admin
Екс-чоловік Джолі прокоментував роман з Ембер Херд (фото)

Біллі Боб Торнтон навіть не припускав, що став причиною сімейної сварки

Актриса Ембер Херд після відео з агресивним напідпитку чоловіком Джонні Деппом, яке, як вона стверджує, вона не викладала в Мережу, зробила нову сенсаційну заяву. Одного разу, перебуваючи в Австралії, Джонні приревнував її до актора Біллі Боба Торнтону. У пориві гніву Депп поранив собі палець, після чого опустив його в синю фарбу і написав на дзеркалі імена "зрадників", повідомляє Корупція.Стар

Фото дзеркала з написаними на ньому іменами Ембер надала як черговий доказ провини Деппа. Сам Біллі Боб Торнтон шокований від таких новин. Він навіть не припускав, що став причиною сімейної сварки, що сталася, за словами Херд, всього через місяць після весілля. Колишній чоловік Анджеліни Джолі запевняє ЗМІ, що навіть не фліртував з Ембер, і ніколи не спілкувався з нею поза знімальним майданчиком. Між ними не було навіть дружніх відносин.

Як виявилося, адвокат Херд вимагає від Джонні спільної заяви, у якій він повинен публічно зізнатися, що бив і принижував свою дружину. Звичайно, сторона Деппа заперечує це і ніколи не погодиться на таке. Ембер також вимагає від чоловіка фінансової підтримки після розлучення і взагалі мріє одержати половину майна чоловіка. Припускаючи, що такий результат можливий, знаменитість вже позбавляється від нерухомості.

s5_760cd5cd4b7014f775dce22bb40bf65a