Новини про зірок
Подобається

Світлана Лобода змушена була два дні жити в аеропорту (ФОТО)

16/08/2016     Автор: admin
Світлана Лобода змушена була два дні жити в аеропорту (ФОТО)

Українські авіалінії втратили багаж Лободи в аеропорту Барселони 

Артистка зі своєю командою і чотирма валізами костюмів і реквізиту вирушили в Малагу для роботи над новим відео "Твої очі", передає Корупція.Стар

На зйомки LOBODA летіла через Ібіцу, де вирішила відпочити кілька днів перед роботою.

Однак по прильоту з'ясувалося, що на острів авіалінії зуміли доставить тільки пасажирів, а весь багаж артистки залишився в Барселоні. Агент хендлінгової служби в Борисполі запевнив співачку, що під час стикувального рейсу валізи варто забирати на Ібіці і видав багажні бирки до необхідного пункту призначення, допустив при цьому помилку.

У підсумку, намагаючись відшукати валізи, містять все життя нового кліпу, співачка провела два з чотирьох днів відпустки в аеропорту, заповнюючи нескінченну документацію з детальним описом вмісту багажу для спрощення його ідентифікації.

22_main

Продюсер виконавиці зробила все можливе, щоб налагодити діалог з авіакомпанією, проте в МАУ не визнали своєї помилки, запропонував самостійно забрати валізи з Барселони, що і було зроблено одним з членів команди артистки. 

"Багаж, у якому всі костюми для зйомок кліпу і буквально все, без чого ти не можеш скомандувати "мотор" через дві доби безнадійних відчайдушних пошуків, подолавши шлях з Києва до Барселони, з Барселони в Майорка, нарешті, дістався до Ібіци і повернувся в руки щасливих власників, – описала ситуацію продюсер Нателла Крапівіна. – Друзі, якщо раптом вам набрид валізу, МАУ вам в допомогу. Вони легко позбавлять вас від будь-якого багажу в максимально короткі терміни і так заплутають сліди, що навіть Шерлок Холмс з Еркюлем Пуаро добровільно подадуть у відставку".

 

У свою чергу співробітник компанії поспішив розмістити відповідне звернення в соцмережах Крапівіною, виправдовуючись, що "вини авіакомпанії немає". "За ці три дні ми відчули таку палітру почуттів, яку деяким не дано випробувати за життя…Дякую, що все обійшлося і всі живі і здорові. Ми їдемо далі", – прокоментувала інцидент LOBODA